<

Які сукні пошукати, а які сховати: фасони, які у моді цієї весни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:12 | 15.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
141
/ Коментарі відсутні

Навесні кожній дівчині хочеться виглядати по-особливому вишукано і жіночно. Для цього можна придбати одну або декілька нових суконь, які в тренді цієї весни.

Стилісти підібрали кілька фасонів суконь, які наразі є модними. Про це пише theLime.

Сукня-сорочка

У нинішньому сезоні на піку популярності не тільки біла блузка, але і сукня-сорочка. Це по суті подовжений варіант сорочки, який можна носити з поясом, топом поверх неї, корсетом, жилетом і т.д. Також на весну можна приглянути сукню-сорочку з деніму або еко-шкіри. З таким фасоном сукні чудово поєднуються як грубі черевики, так і ботфорти, а доповнить образ стильний капелюх із широкими полями.

Сукня з напівпрозорих тканин

Навесні, коли природа розпускається і оживає, як-ніколи актуальні сукні зі струмуючих напівпрозорих тканин. Ви можете обрати варіант міні-сукні з довгою напівпрозорою спідницею, або ж з такої тканини можуть бути виконані лише рукава. Таку сукню можна носити як з високими чобітьми, так і з черевиками на масивній підошві.

Міді

Також в моді сукні вільного фасону довжини міді. Такі сукні відмінно підійдуть як для романтичного побачення, так і для повсякденних справ. Їх можна носити з куртками-косухами і грубими черевиками, а доповнить образ капелюх з широкими полями.

Сукня з об’ємними рукавами

Другий сезон поспіль у моді речі з об’ємними елементами. Це може бути як ультракоротке міні з масивними плечима, так і сукня на запах з об’ємними рукавами. Такі моделі поєднуються як з грубими черевиками, так і з туфлями на шпильці.

Сукня з білим коміром та манжетами

У цьому сезоні в моду повертаються сукні з білими комірцями і манжетами. Такі сукні у старшого покоління асоціюються зі шкільною формою радянських часів, але для весни-2021 характерні яскраві кольори і квіткові принти, а також біла нижня спідниця. Поєднуються такі сукні не з класичним взуттям, а з грубими черевиками на масивній підошві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота