<

На вулицях села у Турійському районі автівка «розгубила» трупи курей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 18.06.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го червня в пік спеки вулицями села Мокрець, що в Турійському районі, автівка «розгубила» кілька тушок здохлих курей.

Про це повідомив Василь Гут на своїй сторінці у фейсбук, – пишуть Волинські новини.

«Цією подією займається поліція, складені адміністративні протоколи, винні будуть притягнуті до відповідальності, окрім цього, до власників цього «добра» будуть застосовані інші заходи», – написав чоловік.

Як зазначив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини місцевий мешканець Сергій Власюк, під час руху вулицями села в автівки, яка перевозила тушки курей, відкрився причіп.

«Місцеві зупинили автомобіль, викликали поліцію, яка змусила водія позбирати трупи», – сказав Сергій Власюк.

Як розповів Турійського відділення поліції Анатолій Дружук, мертва птиця належала одній із птахофабрик Волинської області.

«Працівники поліції виїхали за викликом громадян, задокументували правопорушення і склали протокол відповідно до ст. 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення». Протокол направлено до суду», – зазначив Анатолій Дружук.

Також він повідомив, що поліція скерувала лист до екологічної інспекції, аби та ініціювала перевірку щодо дотримання екологічного законодавства і у випадку виявлення порушень вжила необхідних заходів.

Окрім того, поліція зобов’язала водія прибрати розкидані дорогою тушки курей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок