<

Волинський нардеп скаржиться, що йому не дозволяють агітувати в державних установах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 4.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
IMG_9324

Народний депутат Євген Мельник, який повторно балотується у Верховну Раду по округу №19 стверджує, що «зрадники і колишні регіонали» у Нововолинській міській раді не дозволяють йому проводити агітацію в державних установах, – повідомляє інтернет-видання “БУГ”.

Про це він розповів під час зустрічі із виборцями в суботу, 4 жовтня.

«Зважаючи на те, що Євген Мельник не купився у Верховій Раді, не продався тут на окрузі, він, як народний депутат, дуже шкідливий для вчорашніх регіоналів. Тому рішенням Нововолинської міської ради мені заборонено агітувати у всіх державних установах», – розповів Мельник.

Також він відзначив, що під час розпаду парламентської коаліції провладні сили, зокрема ВО «Свобода», УДАР і «Солідарність», домовилися, що “свободівці” мають перемагати у «своїх» округах, а інші сили не мають висувати там кандидатів.

Тому, представників інших сил на окрузі, зокрема «Народного фронту» і «Батьківщини» Мельник вважає «зрадниками», бо ті не дали «Свободі» втримати власні мажоритарні округи.

Нагадаємо, агітація у державних установах заборонена Законом України «Про вибори народних депутатів України».

Зокрема, у статті 74 цього закону йдеться, що для агітації забороняють використовувати приміщення  органів  державної влади,   органів  влади  Автономної  Республіки  Крим  та  органів місцевого самоврядування, для проведення передвиборної агітації за рахунок  коштів  виборчих  фондів партій,  кандидатів у депутати в одномандатному окрузі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця