<

Волинські правоохоронці “накрили” підпільний склад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 29.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
thumbnail-20130705151322n

Володимир-Волинські правоохоронці виявили підпільний склад, де зберігалися та реалізовувались підакцизні товари з підробленими марками акцизного збору.

Під час проведення досудового розслідування працівники СДСБЕЗ спільно із співробітниками карного розшуку Володимир-Волинського МВ УМВС здійснили ряд оперативних закупівель підакцизних товарів сумнівного походження із підробленими марками акцизного збору у 37-річного мешканця міста, – повідомляє прес-служба Волинської міліції.

Згодом під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні та підсобних приміщеннях спритника правоохоронці виявили та вилучили підакцизні товари сумнівного походження (горілку та цигарки), тару, а також засоби для виготовлення таких товарів.

Окрім того, у квартирі за місцем фактичного проживання підозрюваного знайшли підроблені марки акцизного збору, а також ноутбук та копіювально-розмножувальну техніку, за допомогою яких чоловік імовірно виготовляв (підробляв) марки акцизного збору.

Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок