<

Звертатись за допомогою до психолога не соромно: у Володимирі надають підтримку військовим та їхнім родинам

22:19 | 29.03.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
208
/ Коментарі відсутні

У Володимирі створили ГО «Ветеран Хаб», яка надає допомогу військовослужбовцям, а також їхнім родинам і родинам загиблих Героїв.

Про це повідомила Олена Токарєва у фейсбуці.

“У кожного з нас свій досвід війни. Свої втрати і своє надбання. Знаю точно, що пройти це можна з надійною підтримкою своїх людей. Коли будемо підставляти плече, приймати один одного. Саме для такої підтримки у нашому місті створена ГО “Ветеран Хаб”.

Ще до повномасштабного і під час, я займаюся психологічним супроводом військових та їх родин. Знаю точно , що в місті я не одна. Знаю, що є спеціалісти, які працюють у цьому напрямку. Дуже хочу, щоб нашим захисникам та їхнім рідним надавалась найкраща допомога. Тому багато вчуся”, – йдеться у повідомленні.

Звертатись за допомогою до психолога не соромно, це не слабкість, це турбота про себе в непростий період. Це можливість бути функціональним і сильним, коли навколо багато болю і горя.

Консультації і зустрічі безкоштовні для діючих військових, ветеранів та їх родин.

“Сподіваюсь вдасться організувати кола підтримки для дружин захисників, для родин, які втратили, для родин, чиї рідні в полоні.
Якщо є питання, бажання дізнатись більше, бажання записатись на зустріч, бажання приєднатись до спільноти ветеранів, завжди раді!” – зазначила Олена.

Контактні дані:

  • Психолог – 0673371467 Олена;
  • Радник міського голови у справах ветеранів – 0936555739 Наталя;
  • Голова ГО “Ветеран Хаб” – 0967412282 Віктор.

Адреса: м. Володимир, вул. Івана Франка, 8.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя