<

Зранку та ввечері вулиці Володимира-Волинського прибиратиме приватна спецтехніка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 3.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
11
/ коментарі 2

Від 2-го квітня вулиці Володимира-Волинського зранку та ввечері, коли на дорогах менше автомобілів, прибиратиме спецтехніка.

Для прибирання міста залучили місцевий бізнес – роботу виконуватимуть працівники та техніка підприємця Тараса Грицевича. Бруд та пилюку, що накопичувалися впродовж зими на узбіччях, чиститимуть вакуумно-підмітальні машини SCHMIDT Swingo та Broddson Scandia.

“Залучивши місцевий бізнес та уклавши з підприємцями низку договорів, розпочали механізоване прибирання вулично-дорожньої мережі. Техніка дозволить пришвидшити очищення вулиць, забезпечить якість робіт і полегшить роботу наших комунальників. Ретельне весняне прибирання виконується на вулицях Івана Франка, Драгоманова, Цинкаловського, Привокзальна, Княгині Ольги, Сагайдачного, Козацька. Відповідні роботи будуть проводитися і на інших вулицях міста”, – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Як розповів Матвійчук, залучення подібної техніки до прибирання вулиць міста не потягне за собою звільнення працівників КП “Полігон”, адже навпаки там спостерігається їх нестача.

Дві вакуумно-підмітальні машини потрібні для ретельного очищення вулиць. Одна з машин більш потужніша і призначена для того, щоб зібрати основну частину пилу і бруду з вулиць. Інша – менша, проте також необхідна, адже зможе мати доступ туди, де більша не заїде.

Техніка працюватиме на вулицях Володимира зранку та ввечері, коли на дорогах менше автомоблів.




коментарів: 2
  1. Не придбало місто, тому що з підприємцем треба постійно заключати договори, а це даже очєнь і очєнь заманчіво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота