<

Контрабанда для волинян стала життям, – журналісти програми “Секретні матеріали” на “1+1”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:56 | 27.04.2017 / Володимир / /
Перегляди
8
/ коментарів 13

27-го квітня на телеканалі “1+1” у програмі “Секретні матеріали” вийшов другий сюжет про контрабанду на українсько-польському кордоні.

Нагадаємо, що 25-го квітня на прикладі Володимира-Волинського показали,  як у прикордонних містечках процвітає незаконна торгівля підакцизними товарами.

“Вічні черги на пропускних пунктах з України в Європу – результат того, що кордон повністю окупований контрабандистами. Контрабандну чергу на кордоні контролює поліція”, – розповідають журналісти центрального телеканалу.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк прокоментував ситуацію з контрабандою.

“Якби я кришував, то давно б уже не був мером міста. Якщо хтось має факти проти мене – нехай звертаються у прокуратуру, службу безпеки, поліцію”, – додає він.

Детальніше у сюжеті:




коментарів: 13
  1. В Володимирі всі все знають про це, іншим містам в кого нема кордонів з Польшою нецікаво…Цікавими є тільки окремі фрази журналістів передачі. Наприклад про те, що в мера нема комп’ютера, він сидить в застарілому кабінеті і сам застарів. Не нагадує нічого? Мені нагадує вислови відомого сволонтера-активіста-боягуза-перебіжчика Зінкевича, який не так вже давно випадково був на 1+1. Ну, домовились через соболєва і його падалку про передачу, ну і що???????

  2. Людонки милі! Ну коли вже цей “безпорядок” закінчиться, коли люди почнуть думати не про гроші, а про свої родини, дітей, майбутнє…. Я розумію що в нас в країні великі проблеми, ну але щоб в такому славному “Княжому місті”, робилось чорт знає що, і всі все знають, і ніхто навіть палець об палець не стукне щоб хоть щось змінити….Коли дійде до органу людини, що потрібно вже задумуватись, і щось змінювати?!?

    • А хто має думати ,коли в Володимирі править мафія ,яка розпродала і порізала на метал всі заводи ,загребла всю земельку під своі палаци і так і залишилась при владі ,а бидломаса далі голосує за них ,рахуючи іх незамінимими благодійниками ,без яких місто пропаде ,самі винні і нема чого плакатись .

  3. А змінити можна буде все тільки тоді, коли буде порядок скрізь. Спочатку на кордоні (от не пропускали б з блоками цигарок -не було б цієї нелегальної торгівлі), і вакансії були б заповнені (а так для чого іти на роботу, якщо можна кордон кілька раз перетнути і отримати те, що за місяць заплатять), і податки були б в бюджет. Ну і контроль має бути за всім -і за чиновниками, і за підприємцями…Кожен має щось спочатку вкласти, а потім вимагати!

  4. коли гроши не будуть головною іконою, тоді і зміниться.. в вас вже таке було, але вам не сподобалось, то чого зараз скиглити…

  5. Скажіть будьласка, якби у Нововолинську чи у Володимирі була робота і платили в середньому 8000 гривень, чи багато людей їздили б цією контрабандою? На сьогоднішній день в наших містах шукають на роботу здебільшого кухарів, офіціантів, барменів, посудомийників. Чи багато там платять, кожен розуміє що копійки. То куди людям діватися? Хтось їде на роботу, а хтось катається човником, бо кожен розуміє що нема кому жалітися і без толку. Виживаємо як можемо.

  6. Зробили акцент на контрабандистах,люди не заздрість.Це не легкі гроші.А те що митники займаються корупцією,то це нормально.Їдиш туда дай,їдиш назад дай.Зробіть про це сюжет,буде всім цікаво,як вони запрошують до себе в будку і вимагають з тебе.Якби зробили цих 10-20 гривень офіційно в касу,то б і Україна мала з цього користь,а не самі митникі

  7. Україна посідає перше місце по контрабанді,може й так.А те що Україна посідає перше місце по корупції,хоча три роки назад була на сьомому місці,хто у цьому винен.Мабуть наша нова “супер-пупер” влада,яка на чому тільки може ,на тому й наживається

  8. Задумайтеся,якби товар в Україну вводився не по такій схемі,а офіційно…Розмитнення,податки,все таке…,то б тоді по якій космічній ціні продавався б цей товар в Україні:техніка,колеса і т.д.По суті перевізники нічого не порушують:вартість до 500є,вага до 50кг за таксу

  9. Нехай наша влада зробить річний транзит і будуть менші черги , дасть людям нормальну зарплату і ніхто не буде возити ці сигарети.

  10. От найшли на чому показати ніби то в Киіві живуть чесно а у нас бардак Та як би не ця контрабанда то наше місто померло би давно А так у нас самі дорогі ціни на все як у Киіві

  11. а скажіть де була наша влада на чолі з мером , коли приватизовували маслозавод , консервний завод , винний завод , асфальтний , комбікормовий заводи , коли розвалювали цегляний завод , коли руйнувався цукровий завод для того, щоб порізати ці заводи на металоборухт , чому влада мовчала , адже добре знала , що прийде час і людям ніде буде працювати і вони змушені будуть якось заробляти собі і своїм дітям на хліб , а може тому завжди ця влада була разом з центральною владою і з Ющенком ,із Кучмою і з Тимощенко ,і з регіоналами , і з Порошенком ,бо так легше кеоується , чому влада нічого взамін не побудувала , де б можна було б працювати людяи, зараз місто має економічно- депресивний статус – і маємо наслідки , коли і ці причини перетворили наше місто у місто контрабандистів ,як тепер його називає вся Україна після показу на ” 1+1″, хоч люди Володимира цієї назви не заслуговують, бо не всі такі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота