<

За рік у Володимирі-Волинському заасфальтували майже три кілометри доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 26.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У 2019-му році підрядним способом заасфальтували 13 вулиць у Володимрі-Волинському. Загальна протяжність заасфальтованих вулиць майже три кілометри, на це з міського бюджету витратили майже 11 мільйонів гривень.

Про це повідомив під час засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук. З його слів, ще на двох вулицях тривають роботи, – інформують на сайті Володимра-Волинського.

Асфальтування проводилося на вулицях Ломоносова (на яку додатково виділялись кошти Державного дорожнього фонду у сумі 813494 гривень), Наливайка, А.Кримського, Тараскіна, Рокицького, Алябушева, було здійснено капітальний ремонт проїзду з вулиці Лотоцького до Устилузької, провулку Вишневий, Парковий, Олімпійський та частини вулиць І.Богуна, Української, Червоного Хреста.

Загальна сума, виділена на асфальтування доріг загальною протяжністю майже 3 кілометри, становить 10 921 675 гривень.

Наразі роботи тривають на вулицях Юрія Федьковича та Пилипа Орлика (від буд. №10 до буд. №26), після закінчення яких будуть розпочаті на вулиці Федорівській (співфінансування із Зарічанською ОТГ).

Окремо Віктор Фіщук наголосив на тому, що з вищеперелічених заасфальтованих вулиць 8 ПКД по капітальному ремонту виготовлені за кошти мешканців.

Як зауважив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва, власними силами та за допомогою техніки КП “Полігон”, що була придбана для підприємства в минулі роки, вдалося виконати поточний ремонт 10-ти вулиць загальною площею 2558 м². 

За кошти субвенції, а це 554330 гривень, підрядним способом провели поточний ремонт вулиць Об’їзна, Привокзальна, Князя Олега.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця