<

За фактом обвалу частини мосту біля Володимира відкрили кримінальне провадження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 15.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з ремонту мосту на трасі Н-22 між Володимир та Устилугом, де травмувалися п’ятеро осіб, поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 271 Кримінального Кодексу України.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Нагадаємо, 12-го березня, 13:00 стався обвал частини мосту між Володимиром та Устилугом на трасі Н-22, на якому велися ремонтні роботи. Тоді до лікарні шпиталізували 5 осіб. Двох з п’яти травмованих робітників госпіталізували в травматологічне відділення, у них діагностували переломи та забої. Один із них потребує оперативного втручання. Ще двоє чоловіків від госпіталізації відмовилися.

За фактом обвалу мосту нині відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 271 Кримінального Кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого.

Нині в лікарні перебуває ще один чоловік, його стан стабільний. Слідство триває. 

Читайте також: Будуть з’ясовані обставини, чому так сталося і з чиєї вини, – правоохоронці про обвал мосту на дорозі Володимир-Устилуг.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця