<

«З любов’ю у серці до рідного міста»: у Володимирі нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 1.08.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1055
/ Коментарі відсутні

30-го липня у Володимирі відбулося нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «З любов’ю у серці до рідного міста».

Конкурс, у якому взяло участь більше сотні учасників, проходить у громаді уже шостий рік поспіль. Діти забражують у своїх роботах наше древнє колоритне місто, повідомляють у фейсбуці міської ради.

У віковій категорії 6-8 років перемогу здобула Анастасія Озерова, друге місце посіла Дарина Рибай, а третє розділили Яна Климюк, Злата Собіпан, Вероніка Вітюк.

У категорії 9-11 років першість здобули Євгенія Терновецька та Яна Мостинська, друге місце у Анастасії Забродоцької та Софії Бабан, а третє – у Марти Кухарук та Тетяни Кравчук.

У віковій категорії 12-14 років призові місця розподілили наступним чином: 1 – Анастасія Калитюк, 2 – Мар‘яна Нечай, 3 – Софія Ткачик та Анна Зелінська.

У категорії 15-17 років перемогу здобула Софія Даценко, другою була Анна Шеремета, третьою – Анна Федорук.

Переможці комп‘ютерної графіки –Варвара Літвін та Анастасія Каледіна.

Диплом за оригінальне графічне вирішення отримала Поліна Малюк, диплом за сумлінний підхід у виконанні роботи – Дарина Корнійчук, за оригінальне кольорове вирішення – Діана Дячук, Вероніка Гонтарук, а подяку «Наймолодший учасник конкурсу» отримала Варвара Андрійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця