<

Юні танцюристи з Володимира вибороли «срібло» на світових змаганнях у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 23.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Вихованці клубу спортивного танцю «StarLight» із Володимира-Волинського Роман Боярчук та Ярина Шуляр стали срібними призерами у категорії «Junior 1 Open LA WDC» під час змагань зі спортивних танців WDC AL WORLD CHAMPIONSHIP 10-Dance & WDC AL WORLD CUP BALLROOM & LATIN «Freedom Dance Cup», що відбулися 21-22 вересня у місті Радом (Республіка Польща).

Юні танцюристи у боротьбі за Кубок світу отримали “срібло”, залишивши позаду понад 40 пар з Польщі, України, Білорусі, Данії, Англії, – повідомляють на сайті Володимра-Волинського.

Роман Боярчук та Ярина Шуляр беруть участь у різноманітних танцювальних конкурсах, звідки часто привозять кубки та медалі.

Вони виконують латиноамериканську програму – це ча-ча-ча, самба, румба, пасадобль і джайв. Неабияких зусиль для того, аби пара виступала на достойному рівні, доклали їхні тренери Станіслав та Софія Кузнєчихіни.

Серед здобутків вихованців клубу спортивного танцю ”StarLight” – друге місце на чемпіонаті України, перше й друге місця на чемпіонаті FNDL, також на танцювальному конкурсі у Харкові Ярина та Роман серед 2000 учасників вибороли 4-те та 6-те місця.

Друге місце на Кубку світу – це великий успіх як для дітей, так і для їхніх наставників.

Як відомо, у танцюристів є велика мрія – потрапити на Blacpool Festival у Великобританії, куди з’їжджаються найкращі пари з різних країн. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця