<

«Вулиця пливе»: мешканці Володимира скаржаться на постійні пориви

08:24 | 29.09.2023 / Володимир / /
Перегляди
831
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на вулиці Володимира Великого стався черговий порив мереж водопостачання. Мешканці скаржаться, що на їх звернення ніхто не реагує.

Про це 26-го вересня написали у фейсбук-спільноті “Ганьба княжого міста”

“Це вже 3 день, як вулиця Володимира Великого пливе. Після кількох звернень, немає ніякої реакції, нехай і надалі тече, а потім пісок в трубах та зламана техніка. Прориває без перебільшення вже певно 15 раз, якщо не більше”, – скаржаться мешканці.

Вони просять керівництво водоканалу приїхати на місце та відремонтувати проблемну ділянку.

“Шановний директор водоканалу прийміть, будь ласка, міри. Приїдьте на місце виклику разом зі своїми працівниками, та проконтролюйте роботу, а то, як бачите, ізоляційна стрічка не дуже допомагає вирішити дану проблему. Ще хочу нагадати що у січні місяці були проведені збори, люди дали згоду на заміну водопроводу. Обіцяли на весні розпочати роботу, потім перенесли на травень, пізніше на червень, і т.д., як ви вже зрозуміли, це питання притихло.

Кілька разів вже було звернення на водоканал, нам повідомили що проводяться роботи на Заріччі. Знаємо що зроблена зйомка, яку ще не оплатили. Якщо міська влада не хоче робити нам воду, хоч ту проблемну ділянку зробіть як належить, а не двічі на місяць приїжджати робити”, – просять жителі.

Директор водоканалу Сергій Луцюк у коментарі під публікацією відповів, що знає про проблемну ділянку. За його словами, мережі, які там прокладені, відремонтувати не можливо, потрібно замінювати повністю. Тендер, який оголошували раніше, не відбувся. Оголосили новий.

“Ми за цю проблемну ділянку знаємо, і впевнені що і ви знаєте, що там свого часу при прокладанні водопроводу людьми були використані труби які були в наявності і не призначені для питного водопостачання. Їх уже неможливо якісно відремонтувати – лише повна заміна. Щодо капітального ремонту, то, на жаль, не відбувся тендер через відсутність учасників. Сьогодні оголосили повторно”, – зазначив Сергій Лесюк.

Варто зазначити, що на сайті Прозоро Володимирводоканал уже оголосив тендер на капітальний ремонт водопроводу по вулиці Володимира Великого, вулиці Левка Лук´яненка, вулиці Сонячної, вулиці Проскури, вулиці Лісничої. Пропозиції приймаються до 6-го жовтня. Запланована вартість робіт – 12, 666 млн грн. Роботи ще планують виконати до кінця цього року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок