<

Володимирчани долучилися до масштабної акції «Мільйон дерев за добу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:42 | 19.10.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Мешканці Володимир-Волинського району 17-го жовтня долучилися до Всеукраїнської акції «Мільйон дерев за добу», організованого в рамках проєкту «Озеленення України».

Лісівники ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» спільно з ветеранами АТО/ООС, депутатами, працівниками Устилузької ОТГ та громадськими активістами відновили ліс на території Устилузького лісництва.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила журналістка та майстер із фудфлористики Тетяна Ізотова, яка теж долучилася до хорошої справи.

Учасниками акції було висаджено 6 тисяч 200 штук молодих дерев, з них 6 тисяч дуба звичайного та 200 штук модрини європейської.

“Учора завдяки Всеукраїнській акції із озеленення «1 000 000 дерев за 24 години» в Україні стало більше на мільйон дерев!

Тішусь, що і в мене випала нагода долучитись до акції та трішки попрацювати в Устилузькому лісництві разом із жителями громади, депутатами, учасниками АТО/ООС та працівниками Володимир-Волинського ЛМГ.

Усього за декілька годин на ділянці площею понад гектар почали рости 6 тисяч дубів та 200 модрин”, – поділилась своїми враженнями Тетяна.

До слова, лісівники в усій області спільно з громадськістю та владою створюють нові площі лісових культур у межах держлісфонду, парки та сквери – у містах та селах. Про це повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Відбуваються заходи в рамках проекту «Озеленення України» спільно з «CEO Club Ukraine», Книгою рекордів України за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і Державного агентства лісових ресурсів України.

На Волині акція приурочена Дню захисника України. Профільні громадські та ветеранські організації стали її активними учасниками, створюючи разом із лісівниками пам’ятні місця та озеленюючи території довкола місць слави.

Крім того, активно долучається громадськість та влада. Загалом в області запланували висадити понад 100 000 маленьких деревець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя