<

Володимирчанка здобула призове місце в обласному етапі Всеукраїнського арт-челенджу до дня народження Лесі Українки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 17.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Учениця Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 – ліцей» Катерина Гребенник посіла ІІ місце у номінації «Реп-Біографія Лесі Українки».

Конкурс проводився з метою популяризації  творчості  Лесі Українки,  виявлення і підтримки  обдарованих учнів  проведено обласний  етап   Всеукраїнського арт-челенджу «Слово, чому ти не твердая криця!» (до 150-річчя з дня народження Лесі Українки), – повідомляють на сайті міста.

В цьому етапі конкурсу взяли участь і представники Володимира-Волинського. Гребеник Катерина, учениця навчально-виховного комплексу «ЗОШ   І-ІІІ  ступенів  № 3 – ліцей», зі своїм авторським твором здобула ІІ місце у номінації «Реп-Біографія Лесі Українки» (керівник Оксана  Кротач).

До слова, досі триває Волинський обласний конкурс “Леся Українка: квітка на долоні вічності”, приурочений 150-річчю з дня народження волинської поетеси. У ньому взяли участь працівники Володимир-Волинської міської бібліотеки для дорослих Тетяна Гілевич та Ольга Гуменна. Підтримати їх, можна поставивши вподобання. Для цього необхідно перейти за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота