<

Володимир-Волинський виконком: про заборону продажу алкоголю, ремонт Ковельської та долю ЖЕКу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 21.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

21-го квітня відбулося засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. На ньому членами виконкому прийнято більше 30-ти рішень, що спрямовані на вирішення соціальних проблем мешканців міста.

Виконавчий комітет прийняв рішення з 22-го квітня по 15-те травня повністю заборонити продаж алкогольної продукції військовим, які будуть приходити у магазини одягненими у форму.

Також піднімалось питання майбутнього ремонту вулиці Ковельської. Міський голова Петро Саганюк звернувся до начальників відповідальних за це відділів з вимогою не зволікати з підготовкою необхідних документів та організацією тендеру.

“Народний депутат “вибив” більше 5-ти мільйонів з державного бюджету, 700 тисяч виділить обласна рада і таку ж суму міська.  Якщо всі спрацюють ефективно, ремонт вулиці розпочнеться вже у липні. Також варто до цього процесу долучити депутатів міської ради, щоб вони теж взяли на себе відповідальність за якість виконання робіт,” – зазначив Петро Саганюк.

Начальник управління ЖКГ Віктор Фіщук звернувся до мешканців міста з проханням поважати роботу комунальних служб та з розумінням ставитись до незручностей, які виникнуть під час ремонту вулиці Ковельської.

“Адже вже був випадок, коли комунальники вирівняли щебінь на одній з вулиць, а ввечері хтось влаштував там перегони. В результаті позалишались рови,” – наголосив Віктор Фіщук.

Також обговорили питання долі ЖКП після вступу в силу закону, який зобов’язує мешканців багатоквартирних будинків створювати об’єднання. Віктор Фіщук зазначив, що на базі “жеків” створять  управляючу компанію, яка, вигравши конкурс, зможе утримувати багатоквартирні будинки.

Варто зазначити, що мешканці таких будинків повинні створити ОСББ до 1-го липня. В іншому випадку міська влада визначить за них, хто буде управителем будинку. Тобто це може бути переформатований “жек”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота