<

«Рішення прийняли по-тихому»: в Іваничівській громаді вдвічі підвищили тарифи на воду

10:34 | 18.06.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
1636
/ коментарів 8

Вже незабаром жителі Іваничівської громади у своїх платіжках побачать нові, значно вищі суми за воду. Адже члени виконавчого комітету підтримали пропозицію місцевого ВУЖКГ і підвищили тариф на водопостачання майже в два рази.

Рішення “Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення” розглянули і ухвалили на черговому засіданні виконкому, яке відбулося 15-го червня. Про це йдеться на офіційній сторінці селищної ради.

Нові тарифи почнуть діяти вже з 1-го липня.

Зазначимо, що наразі в Іваничівській громаді діють тарифи на воду, які були затверджені членами виконкому 25-го березня 2021 року. Послуги водопостачання вартують 13,06 грн./мдля населення, бюджетних установ та інших споживачів, послуги водовідведення – 16,69 грн./м3для населення, бюджетних установ та інших споживачів.

Однак, вже з наступного місяця ці розцінки зростуть майже вдвічі. Так, тариф на централізоване водопостачання становитиме 21,60 грн/м3 з ПДВ, а тариф на централізоване водовідведення – 32,89 грн3 з ПДВ.

Зауважимо, що жителі Іванич неодноразово нарікали на тривалу відсутність води на кількох вулицях селища. Тож, як бачимо, якість надання послуги бажає кращого, однак, замість того, щоб покращити її, людей змушують платити за неї ще дорожче.

Також варто наголосити, що тарифи підвищили “по тихому”. Адже, вже традиційно, на сайті селищної ради оголошення про засідання виконкому розмістили лише напередодні ввечері. Ймовірно, зробили це спеціально, щоб жителі не піднімали шуму, не прийшли зі своїми зауваженнями й не завадили прийняти це рішення.




коментарів: 8
  1. Українські водоканали вимагають від НКРЕКП від 1 липня на 33%, а іваничівській тупенькій владі закони до дупи, вони й не знають що таке це НКРЕКП та для чого створено,та й законодавство в них своє. Чому ще досі за такі рішення нікого реально не посадили?
    Національна комісія заборонила, але хто така та національна комісія для Томашевської, нуль без палочки.
    Цікаво , а що там юрист в селищній раді робить іде той юрист в черзі за диполомом стояв?

  2. А який % було виборців Лідочки? 99%? Це не означає що її всі люблять в іваничах

    • А як інакше?
      Ти бачив скільки води тільки сам мер глушить за державний кошт коли в нього сушняк?
      А сушняк в нього завжди

  3. Тарифи на водопостачання були затверджені в 2018 році,а в 2021 році були примінені для споживачів сіл ОТГ ті самі тарифи.Цікаво чи здивують нас платіжки за світло за червень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця