<

«Володимир-Волинськтеплоенерго» отримало свідоцтво про відповідність вимогам стандартів з проведення вимірювань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 19.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
287
/ Коментарі відсутні

Виробнича лабораторія КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» отримала свідоцтво про відповідність вимогам стандартів з проведення вимірювань ДП «Волиньстандартметрологія».

Діяльність такої лабораторії відіграє вагому роль у використанні газу під час опалювального сезону та сприяє безаварійній роботі підприємства, повідомляють на сайті міста.

Як зазначають, свідоцтвом підтверджено, що стан вимірювань і система керування вимірювання виробничої лабораторії  підприємства відповідають вимогам ДСТУ ISO 10012:2005 «Системи керування вимірюваннями. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання».

Також встановлено, що виробнича лабораторія технічно компетентна проводити вимірювання у відповідності до «Переліку об’єктів та процесів вимірювання».

Роботу лабораторії оцінювала кваліфікована комісія за 74 позиціями. За результатами роботи комісії отримано можливість проведення:

  • контролю виконання вимірювань об’ємної частки складових димових газів, зокрема димових газів енергетичного обладнання (котлів), об’ємних часток та температури димових газів;
  • з хімводоочищення: визначення загальної жорсткості підживлювальної води мережі, мережевої води, води після фільтрів ХВО, водопровідної води та визначення загальної лужності.

 Свідоцтво про відповідність видане Державним підприємством «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Воно чинне до 8-го листопада 2024-го року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок