<

Володимир-Волинські податківці мобілізували до бюджетів 137 мільйонів гривень податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 11.05.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У січні-квітні 2016 року внесок платників податків м. Володимира – Волинського до бюджетів всіх рівнів – 77,5 мільйона гривень, Володимир-Волинського району – 18 мільйонів, Локачинського району – 41,5 мільйона гривень податкових платежів.

Загалом за підсумками чотирьох місяців на території обслуговування Володимир – Волинської ОДПІ зафіксовано ріст сплати податків на 49,7 відсотка до минулорічних показників.

«Фахівці територіальних органів ДФС своєчасно та на належному рівні надають усі необхідні консультації та роз’яснення платникам податків, адмінпослуги, передбачені чинним законодавством та намагаються забезпечити якісний податковий супровід. Як результат – бюджети отримують належне фінансове забезпечення», – зазначає начальник Володимир-Волинської ОДПІ Ігор Пакулець.

Окрім того, у Володимир-Волинській ОДПІ  суттєве збільшення надходжень до бюджетів пов’язують з підвищенням якості  адміністрування податкових платежів, а також з заходами, що проводять фахівці органів ДФС у напрямку детінізації економіки.

За матеріалами Володимир-Волинської ОДПІ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок