<

Військово-патріотична гра «Джура»: рятувальники з Володимира долучились до проведення заходу

10:20 | 25.06.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
454
/ Коментарі відсутні

21-22-го червня на території Оваднівської територіальної громади відбувся обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура» серед учнівської молоді. До проведення змагань долучились також рятувальники 7 ДПРЧ міста Володимир.

Як розповіла БУГу начальниця управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Наталія Матвіюк, що захід спрямований на національно-патріотичне виховання молоді. На гру «Джура» прибули діти з різних територіальних громад Волині.

До заходу були залученні територіальний відділ військкомату, підрозділ ДСНС. Вихованці мали змогу відвідати майстер-класи військової тактики та домедичної допомоги, а також вивчити правила дій у надзвичайних ситуаціях.

Протягом двох днів учасники змагалися у наступних видах змагань: Відун, Пластун, Впоряд та Ватра.

На сайті Волинської державної адміністрації назвали імена переможців:

  • Рій «Козачата» Мизівського ліцею (керівник: Вавриш Володимир) у середній віковій групі та рій «Волинські яструби» Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні (керівник: Пазина Володимир) у старшій віковій групі – 1 місце;
  • Рій «Крук» Маневицького ліцею №2 (керівник: Сьомак Оксана) у середній віковій групі та рій «Сойненська Січ» Прилісненського ліцею (керівник: Скорик Юрій) у старшій віковій групі – 2 місце;
  • Рій «Козацька Зірка» Гіркополонківського ліцею (керівник: Востріков Андрій) у середній віковій групі та рій «Вільний птах» ліцею №3 ім. Лесі Українки м. Ковеля (керівник: Шава Валерія) у старшій віковій групі – 3 місце.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя