<

Військові, центр реабілітації, укриття в ліцеї: куди спрямують 400 млн грн вільних лишків з тогорічного бюджету Володимира

12:08 | 23.01.2024 / Володимир / /
Перегляди
516
/ Коментарі відсутні

Очікується, що цього року до бюджету Володимира надійде близько 400 млн грн вільних залишків, які не використали минулого року. Їх планують розподілити за трьома основними напрямками: допомога військовим, будівництво реабілітаційного центру та будівництво укриття профільного ліцею.

Про це на брифінгу 23-го січня розповів міський голова Ігор Пальонка.

Як зазначив мер, вільні кошти, а це приблизно 400 млн грн, що лишилися з минулого року, планують розподілити за трьома основними критеріями.

Перший пріоритет – це підтримка військових. Наразі збирають пропозиції від командирів військових формувань, що потрібно закупити.

Другий пріоритет – це реабілітаційний центр для військових, який планують збудувати на базі колишньої інфекційної лікарні у Володимирі. За інформацією головної директорки ТМО, на цьому тижні уже має бути готовий експертний висновок по проєкту даної реконструкції. Після цього ТМО буде оголошувати тендер на проведення робіт, а згодом чого депутати розглядатимуть питання щодо виділення коштів на наступній сесії на даний об’єкт.

Третій пріоритет – будівництво укриття в профільному ліцеї імені О. Цинкаловського. Як зазначив мер, уже готова експертиза по даному об’єкту, незабаром буде оголошений тендер на будівництво, планується, що торги стартують у лютому.

Також з вільних залишків хочуть завершити роботи, які починали ще минулого року, але через певні обставини їх не вдалося доробити. Йдеться про ремонти декількох доріг, прибудинкова територія на вулиці Ковельській 73, двір на вулиці Луцькій 101.

Також цього року планують завершити ремонт басейну у спорткомплексі “Олімп”. Там був перекритий дах, наразі ремонтують чашу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця