<

Відключення газу у будинках Володимира без попередження: депутати звернулися до антимонопольного комітету та прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 19.03.2021 / Володимир /
Перегляди
227
/ Коментарі відсутні

Депутати Володимира звернулися до прокуратури Волинської області та антимонопольного комітету України, прем’єр-міністра України та народного депутата, через випадки відключення споживачів від системи газопостачання у громаді.

Звернення підготував на сесію міської ради 19-го березня голова депутатської фракції “За Майбутнє” Андрій Гнатюк. Його підтримала більшість депутатів.

Нагадаємо, БУГ повідомляв про подібні випадки відключення та отримав коментар від Волиньгазу.

Як зазначив Андрій Гнатюк, – “Волиньгаз дозволяє собі відключати абонентів під надуманою причиною – витік газу. Ми просимо вжити невідкладних заходів щодо безпідставного відключення споживачів від системи газопостачання, притягнути до відповідальності та припинити свавілля”.

Як відзначив міський голова Ігор Пальонка, проблема дійсно кричуща і люди звертаються з проханням її вирішити, тому просив підтримати звернення.

Депутат Олег Тимосевич зазначив, що варто організувати зустріч з представниками філії, бо поки на звернення відреагують, пройде багато часу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя