<

Від Володимир-Волинського району обрали представника до Ради Нововолинського госпітального округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 7.06.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

У Володимир-Волинському районі визначилися з тим, кого делегувати до складу госпітальної ради Нововолинського госпітального округу. Ним став В’ячеслав Цибах – головний лікар Устилузької міської лікарні.

7-го червня на сесії депутатів Володимир-Волинської районної ради, голова Роман Гук повідомив, що інших кандидатур на профільній комісії не було висуненої і це єдиний наразі кандидат.

Депутат Павло Карпюк заявив, що це питання не було винесено на загальний огляд обранців і він взагалі вперше про це почув на сесії. Також Карпюк зазначив, що на цю посаду повинен іти не просто лікар, а людина яка буде гідно відстоювати інтереси влади: “Ми профукали госпітальний округ, зараз профукаємо і це!”. Однак під час голосування Павло Карпюк проголосував “за”.

Сам кандидат Цибах теж був не в захваті від такого рішення і наголосив: “Я не дуже радий, що мене висувають на цю кандидатуру, так як я не є сторонником медичної реформи. Я поки що не бачу позитивних результатів від неї. Вирішувати вам – депутатам”.

Депутати Володимир-Волинської районної ради під час голосування все таки підтримали пропонованого кандидата, та В’ячеслава Цибаха було делеговано до госпітальної ради Нововолинського госпітального округу.




коментарів: 3
    • я вам відповім, бо вичитувала цей текст. Пане Анатоль, є таке поняття як “пряма мова”, розказувати як вона виділяється в тексті? Я перепрошую, але депутат Цибах так сказав, цитата взята з диктофону. Переробити її я не маю ніякого права, якщо від депутата не надійде відповідного прохання і дозволу на редагування. А взагалі, я проти того щоб коригувати “пряму мову”, текст має бути живий і розмовний, а не вичищений під нуль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа