<

Вантажівки в центрі: у Володимирі встановлять відеокамери, щоб штрафувати порушників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 28.06.2022 / Володимир / /
Перегляди
2039
/ коментарі 2

Останнім часом на центральних вулицях Володимира помітили збільшення кількості вантажних автомобілів, які їдуть попри заборонні знаки. Для боротьби з порушниками встановлюють відеокамери.

Про це на брифінгу 28-го червня повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Він зазначив, що знає про проблему і неодноразово про це спілкувався із поліцією.

“Я постійно розмовляю з поліцією і дуже прошу, щоб ті вантажівки не їздили. Знову говоритиму із начальником поліції. Зараз дуже висока температура і ті автомобілі, руйнують дорожнє покриття, яке є сьогодні в місті”, – додав мер.

Також, для боротьби з порушниками, уже встановили одну відеокамеру, яка зчитує номерні знаки та є в базі поліції, на вулиці Луцькій. Таку ж саму планують встановити на вулиці Ковельській, щоб притягнути порушників дорожнього руху до відповідальності та накласти стягнення.

Нагадаємо, на в’їздах у місто стоять заборонні знаки для вантажних транспортних засобів. Водіям фур пропонують рухатися, об’їзними дорогами, а для доставки по місту, розвантажувати товари у менші автомобілі. Штраф за порушення дорожнього знаку 3.3 “Рух вантажних автомобілів заборонено” складає 340 грн.




коментарів: 2
  1. Встановіть вказівні знаки з напрямками руху на Львів, на Луцьк, на Ковель. А не камери встановлюєте щоб взути того водія. Він не місцевий, він не знає дороги.

  2. А навігація веде через місто. А в нас як завжди, замість щоб допомогти то ліпше наказати, камеру повісити, ще з гармати розтріляйте, оце буде чудово. По європейськи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя