<

В тричі зменшилася кількість отримувачів субсидій та розміри нарахувань у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 4.09.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Максимальна сума субсидії 430 гривень – чого варто очікувати жителям Володимира-Волинського в новий опалювальний сезон? Про це розповів начальник управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк 4-го вересня, на оперативній нараді у міського голови.

Смикалюк повідомив, що із майже 9 000 господарств, які в попередній рік отримували субсидії, цьогоріч призначили лише для 2 100. Та додав, що також змінилися розміри нарахувань і станом на 4-те вересня найбільша сума призначення становить 430 гривень, а найменші становлять копійки і не дотягають навіть до однієї гривні.

Нагадаємо, що днями Володимир-Волинське теплокуненерго надало інформацію по квартирах із заборгованістю за спожиті послуги більше 3 000 гривень, станом на 22-ге серпня 2018 року. Зауважимо, що серед боржників чимало заборгували понад 20 тисяч гривень, а найбільша сума становить понад 57 тисяч. Загальна сума заборгованості по опаленню серед жителів міста становить понад 3 мільйони гривень.




один коментар
  1. покращення вже сьогодні… не платять, звичайно, тільки богатенькі буратіни, як писала тут якась куріца… як їм не соромно !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя