<

УЖК Володимира знову залишилося без директора

09:12 | 10.10.2024 / Володимир / , /
Перегляди
438
/ Коментарі відсутні

В Управляючій житловій компанії Володимира знову немає керівника. Попередній директор Роман Ковальчук написав заяву на звільнення ще у вересні.

Директор УЖК Володимира Роман Ковальчук звільнився із займаної посади орієнтовно місяць тому. Про це на брифінгу 8-го жовтня повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Він додав, що наразі обов’язки директора виконує головний інженер підприємства Павло Коробейніков. Але його не можуть призначити на посаду директора, оскільки він не має відповідної освіти.

Нагадаємо, Романа Ковальчука призначили на посаду директора УЖК 26-го жовтня минулого року. Але він часто був відсутній на роботі, зокрема, через проблеми зі здоров’ям. Попереднього директора УЖК Романа Лисюка визнали винним у корупційних діяннях та оштрафували. Після чого він написав заяву на звільнення.

Також уже понад рік без директора лишається і КП “Володимиртепло”. Колишній керівник Сергій Коба виїхав у закордонне відрядження та не повернувся. Ігор Пальонка розповів, що на його місце була кандидатура, планували призначити колишнього учасника бойових дій, але він нещодавно повідомив, що передумав.

Також міський голова спростував чутки про звільнення директорки ЦПМСД Катерини Чубок, яку судили через те, що вона виписувала премії своєму чоловіку. Жінці присудили штраф, наразі вона продовжує виконувати свої обов’язки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Жовтня, Четвер
9 Жовтня, Середа