<

У володимирському Центрі позашкільної освіти планують замінити дах за 6 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 7.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
281
/ Коментарі відсутні

Оголосили тендер на капітальний ремонт даху приміщення Центру позашкільної освіти (заходи щодо енергоощадження), який розташований на вулиці Генерала Шухевича, 67 у Володимирі.

На капітальний ремонт гідроізоляції, утеплення даху та парапету приміщення ЦПО передбачили 5 972 674 грн. Тендер оголосили 4-го квітня, замовником виступає Центр позашкільної освіти.

До зазначених робіт, які має виконати підрядник входять розбирання старої покрівлі, проведення підготовчих робіт при улаштуванні покрівель із полівінілхлоридних мембран, власне саме улаштування покрівель із полівінілхлоридних мембран з утепленням мінеральною ватою, накриття ПВХ-мембраною, вкладання теплоізоляційних плит та накриття даху металевими листами з полімерним покриттям, площею 169 м2. Також роботи включають оновлення дашків над входами в приміщення, улаштування жолобів, стічних труб, лійок, улаштування з листової сталі примикань до кам’яних стін, навантаження й вивіз сміття та ін.

Розрахунок проводитиметься після виконаних робіт, післяоплата 100% упродовж 120 робочих днів. Термін подачі пропозицій – до 12-го квітня. Роботи планують виконати до 31-го липня.

Нагадаємо, кошти на дані ремонті роботи передбачили на позачерговій сесії 3-го березня, де на оновлення закладів освіти та культури у Володимирі виділили 87 млн грн. Окрім ремонту даху, в Центрі позашкільної освіти планують ще оновити фасад за 9 млн грн.

Читайте також:

У Володимирі відремонтують дах ліцею №3 за близько 7 млн грн




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота