<

У Володимирі-Волинському відбулися змагання «Спорт для всіх – у кожному дворі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 15.06.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Спортивна база Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» дозволяє весело і змістовно проводити час протягом усього року.

Так, на майданчику із синтетичним покриттям відбулися змагання серед клубів за місцем проживання «Спорт для всіх – у кожному дворі». Участь у заході взяли команди п’яти пришкільних оздоровчих таборів денного перебування дітей шкіл міста. Програма включала чотири естафети, дартс і спортивну вікторину, – пише прес-служба управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Найбільше емоцій вирувало під час естафет, адже тут було «садіння картоплі», де потрібно точно попасти в лунку і довелося пострибати в мішку, обводити фішки м’ячем та скакалкою, уважно пронести тенісний м’яч.

Кожна команда боролася з усіх сил, ініціативу перехоплювали то одні, то інші. Хтось був спритніший у «веселих стартах», хтось більш влучний у дартсі, а хтось – краще підготувався до спортивної вікторини, до якої ввійшли питання на олімпійську тематику.

Переможців визначали за сумою набраних балів у всіх видах програми. Бронза дісталася команді школи № 1, почесне друге місце виборов НВК № 3 – ліцей, перемогу здобули представники гімназії імені Цинкаловського.

Ці змагання були відбірковим етапом до обласного фестивалю «Спорт для всіх – у кожному дворі» серед клубів за місцем проживання в рамках Всеукраїнських масових заходів «Спорт для всіх в парках і скверах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота