<

У Володимирі-Волинському урочисто відзначили 20-ту річниці Конституції України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:49 | 24.06.2016 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарів 5

В культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського, 24-го червня відбулась святкова програма приурочена відзначенню 20-ї річниці з Дня прийняття Конституції України.

В рамках святкової програми Петро Саганюк, міський голова, привітав присутніх із цим Днем. А також користуючись нагодою та вручив іменні свідоцтва про призначення та виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді “Майбутнє Володимира”: Володимиру Данилюку, Сергію Хомюку, Максиму Коржану, Вадиму Кравчуку, Ірині Глинянчук, Ірині Деркач, Наталії Наумик, Наталії Романюк, Катерині Петрович, Тетяні Ткачук.

IMG_2051
IMG_2058
IMG_2061
IMG_2062

Від імені районної влади та депутатського корпусу, Наталія Василець також всіх привітала із прийдешнім Днем Конституції. З нагоди свята, пані Василець оголосила подяку голови районної ради та голови адміністрації Василю Крижаку і Антоніні Солодусі, за багаторічну сумлінну працю та активну позицію, внесок в утвердження та розвиток самостійної демократичної держави та з нагоди Дня Конституції України.

Помічник нардепа Андрій Бокоч також приєднався до привітань та з нагоди святкових днів вручив подяки  народного депутата України Ігоря Гузя Ярославу Матвійчуку, першому заступнику міського голови Володимира-Волинського; Ларисі Куліковій, заступнику міського голови; Наталії Василець, голові РДА Володимира-Волинського; Аллу Мельник, заступник голови райради.

IMG_2067
IMG_2071
IMG_2075
IMG_2076
IMG_2084
IMG_2088
IMG_2091
IMG_2096

Після офіційної частини відбулась святкова концертна програма, якій взяли участь: ансамбль наробної пісні “Розмай”, учасник АТО Сергій Біляєв, соліст Олександр Дидич, міський зведений духовний оркестр, вокальний колектив РБК “Барви Волині”, оркестр народних інструментів із солісткою Наталією Огороднічук; народне аматорське вокальне жіноче тріо “Живиця”, народний аматорський ансамбль “Володимирські музики“, народний аматорський хор працівників культури “Любисток”.

IMG_2100
IMG_2104
IMG_2105
IMG_2112




коментарів: 5
  1. цікаво за які особливі заслуги оголошені подяки заступнику міського голови Матвійчуку , за те що бездумно наліво і направо транжирить народні бюджетні кошти .чи за те ,шо активно виступає за передачу майна громади в приватні руки , можливо структурам з офшор , до яких причепний сам пан Гузь ,а Куліковій мабуть вручено подяку за те , що в місті найнижча середня зробітна плата серед всіх міст Волині , ну ж тоді все зрозуміло своя рука звичайно руку миє , а може це аванс за якість наступні махінації про які ми не здогадуємось , а ???

      • боронь боже , корито це для тих , хто при владі і як співає Лоза на дай бог комусь вляпатись в владу , чиновники влади думають одне , говорять інше , а поступають ще по -іншому , тому це не для мене , хочу бути максимально вільним , думати вільно , говорити вільно , діяти в межах закону вільно , хоч це в нашому місті не так просто , коли є такі як 123 і йому подібні !!!

  2. Жаба когось давить? Певно що самого не покликали))) нема заслуг..за дурь заслуги не дають.

  3. цікаво , а що там втирає публіці Гапон , одягнув червону рису і думає , що його проповіді будуть всі сприймати ,думаю йому не треба відвідувати такі заходи , а десь глибоко-глибоко заритись у келію і відмолювати давні комуністичні і недавні гріхи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок