<

У Володимирі-Волинському відбулася акція «Казковий вечір знижок»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 18.12.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

14-го грудня увечері вже вшосте у Володимирі-Волинському відбулася зимова торговельна акція «Казковий вечір знижок» задля підтримки підприємців міста.

Акція вражала жителів Володимира-Волинського приємними знижками, діапазон яких коливався від 10% до 70%. Організував її ФПП «Бізнес-Центр», розповідають на офіційному сайті міста

Бажаючих брати участь у даній торговельній акції з кожним разом все більше і у 2018 році список на афіші налічував 35 закладів торгівлі. Це були магазини, що реалізують дитячий, чоловічий, жіночий одяг, взуття та аксесуари, білизну, іграшки, меблі, будівельні та господарські матеріали,  текстиль, насіння, котли, ювелірні вироби, гардини, тюлі, побутову техніку, посуд, сумки, постільну та натільну білизну, меблі та ще багато чого іншого. 

Також пробігаючи від одного магазину до іншого володимирчани мали змогу підбадьоритися випивши смачної кави від мережі кав’ярень «Кава Аvenue», які також дарували знижки на увесь асортимент напоїв.

Найактивніше жителі Володимира-Волинського цього разу скуповували іграшки, ювелірні вироби, книги, одяг та взуття, аби встигнути придбати подарунки та оновити гардероб до новорічних свят. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер