<

У Володимирі-Волинському оголошено конкурс на вакантні посади фахівців інклюзивно-ресурсного центру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 11.12.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантних посад фахівців Володимир-Волинського інклюзивно-ресурсного центру.

Про це інформують на офіційному сайті міста

На сайті розміщений перелік необхідних для подання до кункурсної комісії документів. 

Під час проведення конкурсу кандидати складуть письмовий іспит та пройдуть співбесіду.

Зазначається, що додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’яків надається директором Володимир-Волинського інклюзивно-ресурсного центру.

Документи на участь в конкурсі подаються особисто, або поштою та приймаються протягом 15 календарних днів з дня опублікування оголошення  за адресою: 44700, вул.Ковельська, 129, м.Володимир-Волинський, Волинська обл.

Телефон для довідок : (03342) 2-36-28, 2-26-42, 3-50-10, 0673371467




коментарів: 3
  1. те , що потрібна установа , що буде займатися дітьми з обмеженими можливостями – це факт. Але проаналізуйте , як створений цей центр , хто його очолює і з чиєї подачі , чи відповідають установчі документи законодавству України , чи правомірно зарестрований цей центр і чи провомірно виділені кошти на штати цієї установи ???

  2. Шановний “доброзичець”! Вже вкотре ви мусолите цю тему. Вам болить, бо не ви очолюєте цей заклад? Є вакантні місця-подавайте свою кандитатуру. Тепер щодо “як створений цей центр”. Він функціонує вже понад рік, а ви все не можете вгомонитися. Дітям тут добре, батьки-задоволені. Знаєте, як щось змінити на краще-допомагайте це зробити. І перестаньте скиглити та шукати винних. Зробіть, нарешті, корисний для дітей крок-перестаньте заважати!

  3. до педагога. Шановний педагог . Інклюзивно-ресурсний центр не є приватна структура і фінансується з бюджету , тобто за гроші платників податків і ця установа повинна функціювати за чітко визначиними правилами . А чи дітям тут добре , чи всі батьки задоволені і як витрачаються кошти платників податків я думаю можна буде виявити згодом , коли поміняється влада як наверху так і місцева , бо ця влада не зацікавлена в тому , щоби бюджетні кошти витрачалися ефективно , справедливо і раціонально і щоб на місцях виконувались закони України…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок