<

У Володимирі відбулись спортивні змагання для осіб з інвалідністю

16:14 | 30.11.2023 / Володимир / , /
Перегляди
387
/ Коментарі відсутні

30-го листопада з нагоди прийдешнього Міжнародного дня людей з інвалідністю у ВЦФЗН «Спорт для всіх» у Володимирі відбулися традиційні змагання «Повір у себе», основною метою яких є залучення людей з інвалідністю до занять фізичною культурою та спортом.

Змагання розпочалися хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих воїнів, які обороняють нас щодня і завдяки яким є  можливість проводити подібні заходи, – йдеться на сайті міста.

Після цього учасники  почали змагатись у шести видах естафет: «Дартс», «Попадання м’яча в баскетбольне кільце», «Хто далі», «Підіймання тулуба, лежачи на спині», «Корнхол»та «Збивання кеглів».

Під час змагання кожен учасник старався і хоч як йому важко не було, вірив у свою перемогу. У підсумку усі учасники заходу були нагороджені грамотами, медалями, подарунками та солодкими призами.

Результати змагань:

  • 1 місце –  Сергій Воєвода («Хто далі»), Юрій Мартинюк («Корнхол»), Олексій Хілько («Дартс»), Ілля Подзізей  («Підіймання тулуба»), Надія Баранюк  («Підіймання тулуба»), Катерина Кандиба («Попадання м’яча в баскетбольне кільце»),  Анастасія Горейко («Корнхол»).
  • 2 місце – Ірина Кальнюк («Збивання кеглів»),  Роман Пархомук («Попадання м’яча в баскетбольне кільце»).
  • 3 місце – Аліна Михалечко  («Збивання кеглів»), Микола Корінчук («Корнхол»).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя