<

У Володимирі тренерці з вільної боротьби Дарині Веремчук вручили грамоту та грошову премію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:09 | 8.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
547
/ Коментарі відсутні

8-го листопада відзначили тренерку Володимир-Волинської ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича Дарину Веремчук, привітавши із «бронзовою» нагородою, вибореною на чемпіонаті України з вільної боротьби серед жінок до 23 років, та виконаним нормативом майстра спорту України.

Відповідно до рекомендації тренерської ради ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича, Дарину Веремчук відзначено грамотою міського голови та грошовою премією, – повідомляють на сайті міста.

Уродженка села Зоря Володимир-Волинського району Дарина Веремчук почала займатися у спортивній школі на відділенні вільної боротьби з 6-го класу під керівництвом тренера-викладача Леоніда Каркушевського.

І вже у 15 років Дарина виконала норматив кандидата у майстри спорту з вільної боротьби. Талановиту юну спортсменку запросили на навчання у Львівське державне училище фізичної культури, де уже за два роки вона виконала норматив майстра спорту України.

Дарина Веремчук – неодноразова призерка та переможниця чемпіонатів України. У 2017 році зайняла 5 місце на чемпіоні Європи. У складі збірної команди з вільної боротьби брала участь у чемпіонаті світу.

З січня 2020 року почала працювати на посаді тренера-викладача з вільної боротьби, не припиняючи тренуватись та працювати над власною спортивною формою.

На чемпіонаті України з вільної боротьби серед жінок до 23 років, який проходив у Конча-Заспі з 1 по 2 жовтня 2021 року, Дарина зайняла ІІІ місце і знову виконала норматив майстра спорту України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок