<

У Володимирі пройшов фінал обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:12 | 18.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

17-го квітня в спортивному комплексі «Олімп» Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася фінальна частина обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Організаторами якого є управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», пишуть на фейсбук сторінці центру здоров’я.

Щорічно фестиваль проводиться з метою:

  • формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом;
  • організації змістовного дозвілля та залучення сімей до рухової активності;
  • спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до рухової активності та здорового способу життя;
  • визначення переможців для участі у Всеукраїнському фестивалі.

Привітали та побажали перемоги учасникам фестивалю директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Олександр Кулаков та начальник управління освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради Вячеслав Петрук.

У фінальній частині взяли участь 12 команд з різних куточків Волинської області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, демонструючи спритність та командну згуртованість, в п’ятьох естафетах: «Смугу перешкод», «Попади в ціль», «Флорбол», «Комбінована» і «Фрізбі».

Окрім звання найкращої сім’ї області, учасники змагались в номінаціях «Найкращий тато», Найкраща мама» та «Найкраща дитина», також визначали кращий сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».

За підсумками спортивних випробувань третє місце в обласному фестивалі посіла сім’я Рурич, які представляли Володимир. Друге місце виборола сім’я Гловацьких також з Володимира. Абсолютним переможцем цьогорічних сімейних змагань, показавши найкращі результати, стала спортивна сім’я Хомич, які представляли Луцьк.

У конкурсі малюнку кращими стала сім’я Кайда із Камінь-Каширська, ІІ місце сім’я Білецьких з Люблинецької ТГ та ІІІ місце сім’я Нирко Камінь-Каширської ТГ.

В номінації «Найкращий тато» виборов перемогу Гладчук Роман із Зимнівської ТГ, «Найкращою мамою» стала Білецька Валентина із Люблинецької ТГ, а в номінації. «Найкраща дитина» переміг Нирко Марко з Камінь-Каширського.

Переможці, призери змагань та учасники були нагороджені дипломами, грамотами, медалями, кубками, призами та спортивним інвентарем.

“Організатори висловлюють щиру подяку усім сім’ям за участь та колективу «Спорт для всіх» м. Володимир-Волинський за допомогу в проведені фестивалю. Зичимо успішної підготовки та виступу, переможцям, сім’ї Хомич на Всеукраїнському фестивалі”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа