<

У Володимирі пройде вистава на основі популярного фільму, режисер-поставновник якої – засновник «російського незалежного театру» в Луганську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 16.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
1537
/ коментарів 5

18-го лютого у Володимирі пройде вистава на основі популярного серіалу «Венздей». Режисер-постановник, як виявилося, був засновником ПП «Російський незалежний театр» у Луганську та Полтаві.

За допомогою української компанії, яка надає доступ до державних даних з основних публічних реєстрів для громадян та бізнесу – Опендатабо, з’ясувалося, що режисер-постановник вистави Дмитро Рачковський був засновником приватного підприємства “Російський незалежний театр” у Полтаві. А також художнім керівником московського незалежного театру в Луганську.

Про це дізналася журналістка місцевої газети Слово Правди Віталіна Макарик й написала в фейсбуці.

В афіші пише, що це “Сучасний театр” – себто “Український сучасний театр ім. Булгакова”, – йдеться у пості журналістки.

Відомий “майстер українофобії” та улюбленець Сталіна – Михайло Булгаков, хоч і народився в Україні, – вважається російським письменником. Його батьки приїхали до Києва з Орловської області, та й сам письменник ненавидів усе українське.

“Рускім духом” пахне звідусіль, та й спектаклі за постановкою режисера Дмитра Рачковсього, як дізналася Віталіна, повним ходом ідуть на росії.

За словами організатора розважальних заходів у Володимирі Сергія Бучака, сам Рачковський від усіх звинувачень відмовляється.

Виникають питання: чи варто дозволяти показувати виставу руснявого режисера у Володимирі та чи потрібен такий культурний розвиток для наших дітей?




коментарів: 5
  1. А може досить тягнути росіян по паспорту та ментальних малоросів?
    А потім в тому ж Володимирі претензії до переселенців А чого то ви російською балакаєте
    І тягнути до себе потім виставу малоросів
    Лицимірство як на мене)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя