<

У Володимирі підтримали програму для купівлі квартир мешканцям аварійного будинку: запланували 4 млн грн

11:00 | 14.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
891
/ коментарі 3

Двом родинам мешканців аварійного будинку на вулиці Драгоманова, 35 у Володимирі за кошти місцевого бюджету придбають трикімнатні квартири за 4 млн грн. Житло перебуватиме у комунальній власності.

Відповідну програму на 2024-2025 роки прийняли депутати Володимирської міської ради на сесії 14-го грудня.

Ініціатором, розробником та відповідальним за програму є Управління інфраструктури виконавчого
комітету Володимирської міської ради. Термін реалізації програми – 2024-2025 роки. На ці потреби з міського бюджету планують витратити 4 млн грн: 1,9 – у 2024 році та 2,1 у 2025 році.

Реалізація Програми здійснюється шляхом відселення власника трикімнатної квартири №4, загальною площею 61,1 кв. м та власника трикімнатної квартири №8, загальною площею 63,4 кв. м, з аварійного, що загрожує обвалом, будинку №35 на вулиці Драгоманова в місті Володимир.

Для відселення власників двох трикімнатних квартир з аварійного будинку управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради здійснить закупівлю двох трикімнатних квартир загальною площею до 70 кв. м. кожна відповідно до нотаріально посвідченого договору купівлі-продажу нерухомого майна. Витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством України податків і зборів (обов’язкових платежів), здійснення експертної оцінки вартості житла, проводитимуться за кошти продавця та враховуються ним під час визначення вартості житла.

Придбані дві трикімнатні квартири передадуть у комунальну власність та включать у реєстр житлових приміщень, які перебувають у комунальній власності Володимир–Волинської міської територіальної громади, за згодою власників.

Після вивільнення аварійного будинку №35 на вулиці Драгоманова, управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради, спільно з управлінням містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради, мають подати пропозиції щодо подальшого його використання.

Читайте також:




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота