<

У Володимирі оголосили переможців конкурсу есе «Якби мером міста був (була) я …»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:18 | 14.11.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

13-го листопада у Володимирі-Волинському завершився конкурс есе «Якби мером міста був (була) я …». Серед усіх учасників журі обрали три переможці, яких нагородять грамотами та подарунками.

Перше місце здобула Аліна Ткачук (Володимир-Волинський агротехнічний коледж)друге – Марія Столярук (Володимир-Волинський агротехнічний коледж)третє – Ярослава Холодкова (Володимир-Волинський фаховий коледж ім. А.Ю. Кримського), – йдеться на сайті міста.

У своїх доробках вони розкрили бачення Володимира-Волинського, місцевого самоврядування, соціально-економічних засад. 

Основним завданням для організаторів став розвиток творчої ініціативи молоді, їх активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному житті, патріотичного ставлення до свого рідного міста, відповідальності за його сьогодення та майбутнє.

На думку юних мешканців Володимира, мер повинен подбати про збільшення кількості клумб в місті, очищення річок, на вільній ділянці рекреаційної зони біля Риловиці встановили альтанки та мангали, облаштувати скейт-майданчик у парку “Слов’янський”, а також ще більше дитячих майданчиків та камер відеонагляду біля них, розвивати зелений туризм в місті.

На погляд учасників конкурсу, серед першочергових завдань – повернення молоді до міста шляхом збільшення робочих місць, створення культурного центру в “червоній” школі, будівництво сучасної бібліотеки, велодоріжок і сортування сміття.

Також йшлося про створення екологічного патруля, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, турботу про безпритульних тварин, збільшення кіькості муралів.

Загалом усі плани юних володимирчан зійшлись на тому, щоб люди жили комфортно й затишно, любили своє місто і залишалися в ньому, а мешканці стали однією великою сім’єю.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа