<

У Володимирі нагородили переможців конкурсу «Я і мій Герой»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 2.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
259
/ Коментарі відсутні

1-го червня у культурно-мистецькому центрі Володимира відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Я і мій Герой».

Нагороди від спонсорів вручила ідейна натхненниця конкурсу, директорка дитячої художньої школи ім. М. Рокицького Катерина Юрчук, повідомляють на сайті міста.

Нагадаємо, що конкурс дитячого малюнку тривав з кінця квітня до 20-го травня. Усього до розгляду журі було представлено 72 роботи. У підсумку визначені переможці у трьох вікових категоріях: 6-8, 9-11, та 12-15 років.

У кожній з категорій по три призові місця. Окрім малюнків, діти презентували і роботи у жанрі комп’ютерної графіки, які також були відзначені журі додатковими призами.

Вітаючи переможців конкурсу, Катерина Юрчук зазначила, що журі важко було визначити найкращих, адже усі роботі талановиті та пронизані любов’ю до воїнів-захисників.

До слова, від початку війни вихованці художньої школи намалювали уже сотні малюнків, а також виготовляли янголів-оберегів, які надіслали військовослужбовцям на передову на знак підтримки. За це директорка школи подякувала батькам, які виховали маленьких патріотів.

Усі учасники конкурсу отримали на згадку подяки та приємні подарунки. А роботи переможців, які посіли перші місця у своїх вікових категоріях, будуть невдовзі надруковані та розміщені на великому рекламному біл-борді. А поки що роботами юних художників можна помилуватися, завітавши на виставку у фоє КМЦ.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця