<

У Володимир-Волинському учні гімназії наклеїли таблички з QR-кодами на архітектурні пам’ятки та просять жителів відповісти на декілька питань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 13.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Учні Володимир-Волинської гімназії ім. Цинкаловського взяли участь у всеукраїнському проєкті «Відкривай Україну».

Під час участі у проєкті команді “КРОК” було запропоновано багато завдань. Вони знімали відеоролики про карантин, історію нашого міста.

Одним із завдань було обрати тему проєкту та реалізувати його. Звісно, карантин вніс корекцію у їхні плани і серед ряду ідей, обрали тему “Скульптури говорять”. Адже згідно результатів опитування, яке учні проводили ще у березні, більшість жителів нашого міста не знають детальної інформації про скульптури та пам’ятники Володимира-Волинського, їх авторів та історію.

Для реалізації проєкту гімназисти зібрали необхідну та цікаву інформацію про кожну із скульптур. У цьому їм допоміг науковий співробітник історичого музею ім. Омеляна Дверницького – Богдан Янович.

Фінансову підтримку для виготовлення табличок із QR- кодами надав відділ культури і туризму виконавчого комітету міської ради. Консультаційну підтримку здійснювали заступник міського голови Лариса Кулікова та начальник відділу культури і туризму Роман Віслобоков. 

Як кінцевий результат, будь-хто ідучи біля пам’ятника може дізнатися інформацію про нього за допомогою QR-коду. Це допоможе збагатити знання жителів та гостей про місто, а також зробить екскурсії цікавішими. Гімназисти дякують усім причетним до реалізації цього проєкту: команді, дирекції гімназії та міській владі.

Для успішного завершення проєкту важлива думка громади. Тому учні просять долучитися до опитування активних жителів міста і дати відповідь на нескладні питання. Прохання переходити за посиланням.

Нагадаємо:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа