<

Учні Володимир-Волинської гімназії запрошують володимирчан долучитись до проєкту «Скульптури говорять…»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 23.05.2020 / Володимир, Новини / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Команда «КРОК», що є учасниками Всеукраїнського проєкту «Відкривай Україну» та складається з учнів гімназії імені Олександра Цинкаловського записала відеоролик та запрошує мешканців Володимира-Волинського ділитися інформацією та світлинами історичних та архітектурних пам’яток, а також цікавою інформацією про події із життя міста.

Школярі планують реалізувати проєкт щодо створення QR-кодів біля пам’яток Володимира-Волинського. Відповідний відеоролик опублікували на сторінці гімназії у фейсбук.

“Ми, команда “КРОК”, є учасниками Всеукраїнського проекту “Відкривай Україну”. І плануємо реалізувати свій проєкт «Скульптури говорять…». Але для цього нам потрібна ваша допомога, і ваші знання про це місто, – йдеться у дописі.

Усіх бажаючих долучитись до проєкту запрошують приєднатись до телеграм-каналу та скидати туди цікаві історії та фото, які пов’язані з Володимиром-Волинським, знання про пам’ятки, скульптури нашого міста та всю інформацію, яка буде важлива для створення відео та реалізації проєкту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок