<

У Володимир-Волинському районі затримали рибних браконьєрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:28 | 5.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

27 квітня інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили порушників, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддям лову – риболовецькою сіткою. Інцидент стався на р. Луга, поблизу с. Тростянка Володимир-Волинського району Волинської області.

Про це повідомляє Рибоохоронний патруль Волині.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України. На них складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучено. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

В Управлінні Державного агентства рибного господарства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби – прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідкова інформація: Нагадуємо, що в області триває нерестова заборона. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволений вилов однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега за межами нерестовищ. Забороняється здійснення будь-якого іншого способу лову, в тому числі, з перевищенням дозволеної добової норми вилову – три кілограми.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер