<

У студії «БУГ» Руслан Бормовий із кадетами розповів про підготовку до табору «Ranger camp»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:05 | 4.05.2018 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
5
/ коментарі 3

У студії «БУГу» керівник ВПЦ «3-ій полк» Руслан Бормовий та його кадети Євгеній Кузін, Олександр Сакура та Валентин Шулдик розповідають про нову і цікаву практику, назва якої «Ranger camp».

Табір «Ranger camp» – це літній дитячо-юнацький табір, який можуть відвідувати хлопці і дівчата від 12 до 17 років. Вперше кадети ВПЦ «3-ій полк» та діти з інших областей України провели у таборі майже тиждень минулого літа. Цього ж літа, зазначає Руслан Бормовий, планується організувати аж три зміни.

Табір «Ranger camp» – це нове інтерактивне об’єднання старих та нових друзів у неймовірній атмосфері боротьби із своїми страхами, невпевненістю, лінню, неорганізованістю, егоїзмом – для того, щоб перемогти в першу чергу самого себе.

Більше інформації про табір у нашому відео,  а також на сайті ВПЦ «3-ій полк» та «Ranger camp».

Відео з першого табору, який провели у 2017 році

Читайте такожКерівник ВПЦ “3-їй полк” у Володимирі-Волинському розповів про призначення організації, методики навчання і специфіку




коментарів: 3
  1. на днях в якійсь телепередачі(можливо антизомбі по істv) розказували як “рашисти” в таких дитячих таборах виховують “пушечне м”ясо” для війни….а тут таке)))) сюрреалізм по-українськи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця