<

У корпусі володимирського ліцею імені Цинкаловського відновлять очне навчання: школярі ходитимуть в укриття собору Різдва Христового

21:19 | 29.08.2023 / Володимир / /
Перегляди
1242
/ 1 коментар

Школярі ліцею імені Олександра Цинкаловського зможуть з 1-го вересня відвідувати свій навчальний заклад очно. В укриття ходитимуть до собору Різдва Христового, поки не збудують нове на території ліцею.

Про це на брифінгу 29-го серпня повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Він зазначив, що було прийняте рішення повернути учнів ліцею імені Олександра Цинкаловського за парти у рідний навчальний заклад. Поки не збудують нове укриття, над яким тривають роботи, школярі ходитимуть до собору Різдва Христового.

Нагадаємо, що до 1-го вересня планували збудувати нове укриття в ліцеї імені О. Цинкаловського, проте, за словами мера, проєкт наразі знаходиться на стадії експертизи. Будівництво затягнулося, бо проєктанти частково затягнули роботи, не затвердженні археологічні роботи.

Однак, на брифінгу журналістам показали проєкт майбутнього нового навчального корпусу.

Нагадаємо, у ліцеї, який згодом має стати профільним, запланували до початку нового навчального року збудувати укриття, а згодом і новий навчальний корпус. На ці роботи з міського бюджету цього року передбачили 30 млн грн. Через відсутність укриття. минулого року учні ходили на очне навчання в приміщення міжшкільного комбінату

Читайте також:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя