<

«Це ваші кошти і тому ви повинні проголосувати» – у студії БУГу автор 5-ти проєктів громадського бюджету Андрій Гнатюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 24.10.2019 / Володимир, Онлайн / , , /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Дизайнер з Володимира-Волинського Андрій Гнатюк цьогоріч подав на громадський бюджет аж 5 проєктів: 2 великих і три малих.

Автор пропонує зробити місто затишнішим, додавши зелені, облаштувати міні-паркову зону, убезпечити пішоходів вулиці 20-го липня, а також підсвітити храми міста вночі, як це роблять з архітектурою у великих містах.

Нагадаємо, що голосування за проєкти бюджету участі уже в розпалі. Мешканець міста може проголосувати за один великий і один малий проєкт. Голосування триває до 31-го жовтня.

Про свої проєкти та їх роль у житті міста, якщо вони будуть реалізовані через підтримку містян, Андрій Гнатюк розповів у студії БУГу.

Всього до голосування допущено 15 ідей-проєктів, котрі в разі перемоги будуть реалізовані наступного року за кошти міського бюджету. На реалізацію бюджету участі у 2020-му році виділено 1 мільйон 620 тисяч гривень. Загальна вартість проєктів, які допущені до голосування становить майже 4 мільйона гривень.

Тут можна ознайомитися зі всіма проєктами.

Великі проєкти Андрія Гнатюка:

Малі проєкти Андрія Гнатюка:

Проголосувати за проєкти можна з 1-го по 31-ше жовтня наступними методами:

  • з використанням ідентифікації через сервіс Bank ID- Ощадбанк;
  • через E-mail реєстрацію (внесення самостійно даних до кабінету користувача та активацію кабінету після надходження підтвердження на пошту, з обов’язковим внесенням сканкопії паспортних даних);
  • електронний цифровий підпис Приватбанку. 

З переліком громадських проєктів, допущених до голосування, можна також ознайомитись на веб-порталі “Громадський проект м. Володимир – Волинський“.

Якщо ви є автором одного з проєктів громадського бюджету та хочете ознайомити з ним громадськість, то БУГ запрошує вас у студію.




коментарів: 8
  1. вже так старається – видно хоче бути або депутатом або головним архітектором . А про його ідеї вже багато хто знає- як це виходить на практиці- останній приклад встановлені металеві химери під квіти в центрі міста біля костелу- залишився тільки один шрих – підсвітити їх разом з костелом…

  2. Молодець, було б таких ініціативних більше. Про які химери ви кажете, була за кордоном, то там усе в квітах. І біля квітів більше фотографується ніж біля сердечка.

    • До Олени. Даруйте , не подобається Вам вислів – “химери” – хай будуть металеві каракатиці за 70 тисяч гривнів – так принаймі вважають багато мешканців міста

  3. Вже один проект зробили ,пляж на Лузі в відмінному стані ,а в болото на Риловиці закопали добру суму .

  4. Може за ці кошти краще хворих діток вилікувати, адже це наше майбутнє!!!А не присвоювати бюджетні кошти по кишеням!!!

  5. А чому ж усі такі розумні і самі нічого не роблять,можуть тільки язиками трандіти а на ділі нуль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок