<

«Треба думати про перспективу громади і комфорт людей» – Саганюк про об’єднання Володимира-Волинського з Заріччанською ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 28.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
24
/ коментарі 2

28-го січня під час брифінгу міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк висловив думку, щодо приєднання до Володимира-Волинського Зарічанської ОТГ.

Він розповів, що не може зрозуміти категоричної позиції керівництва громади проти об’єднання, адже, за його словами, від цього всі тільки виграють.

“Хочу сказати громаді Заріччя і міста. Від приєднання всі тільки виграють. Я не можу зрозуміти позиції, бо то позиція, мабуть, керівників. 232 дитини навчаються в першій школі, 380 споживачів користуються водою…

Я не тільки би Заріччя об’єднав, але приєднав би Льотниче, бо там люди також відчувають дискомфорт. Треба думати за перспективу і громади і за комфорт людей.

Яка є перспектива виділяти мільйони на будівнийтво ЦНАПів, якщо всі їдуть у місто, всі служби і лікарня у місті. У минулому році з бюджету міста лікарні виділили 18 мільйонів і, напевно, в цьому році буде більше 20 мільйонів”, – сказав Саганюк.

Нагадаємо, що 24-го січня у Міністерстві розвитку громад та територій України на засіданні пропозицію Волинської ОДА щодо приєднання Зарічанської ОТГ до Володимира-Волинського.

Раніше на засіданні робочої групи області Зарічанську ОТГ вирішено було приєднати до Володимира, створивши Володимир-Волинську міську ОТГ. При цьому ні представників міста, ні ОТГ на засідання не запросили.

Проте, якщо подібне рішення щодо об’єднання керівництво міста розглядає більше схвально, то в Зарічанській ОТГ виступили проти об’єднання.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця