<

Священники Московського Патріархату у Володимирі-Волинському із Дня пам’яті та примирення влаштували день розбрату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 8.05.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 3

День 8-го травня в Україні – це вшанування пам’яті про тих, хто віддав своє життя за мир у своїй державі. Мета такого свята – це порозуміння між усіма сторонами – учасниками подій 1939 – 1945 року, усіма націями та релігійними деномінаціями. На жаль, задумка очільників нашої держави виявилася прийнятною не для всіх.

Це яскраво виявилося у Володимирі-Волинському, коли під час спільної панахиди священнослужителів усіх деномінацій, представники Православної церкви Московського патріархати відмовилися спільно молитися за загиблих воїнів.

Вони першими з’явилися біля Обеліску Слави на площі Героїв, відслужили персональну панахиду та залишили місце урочистостей, не дочекавшись представників влади та інших конфесій.

Опісля них, кожен на своїй мові, священники Київського патріархату, Української греко-католицької та католицької церков помолилися за загиблих у роки Другої світової війни та тих, хто на даний момент захищає східні рубежі України.




коментарів: 3
  1. Нажаль, нічого дивного) Нас в Турійську навіть не причастили, бо ми хрещені в Українській церкві. Я навіть незнала як пояснити своїй 5ти річній дитині, чому так??? Вона розплакалась, не розуміючи чому її не причастили??? Це все залежить від священника. Навіщо він нас запитував де ми і діти хрещенні. Навіть серед таких людей є МУДАКИ !!! (Господи пробач), але то є правда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя