<

Судитимуть працівницю зерносховища у Володимирі, яка розтратила держмайна на 1,3 млн грн

16:11 | 7.07.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
2596
/ коментарів 6

Судитимуть працівницю зерносховища Акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів» за розтрату чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем .

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, працівниця зерносховища у Володимирі розтратила держмайна на 1,3 млн грн.

У Волинській області обрали запобіжний захід посадовиці, яка підозрюється у розтраті 200 тонн зерна, орієнтовною вартістю 1,3 млн грн.

За даними слідства, попри обов’язок здійснювати відповідальне зберігання зерна АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», що знаходилось у сховищі у Володимирі, матеріально відповідальна працівниця без відома власника та належного обліку відпустила невідомим особам зерно пшениці врожаю 2021 року на суму понад 1,3 мільйона гривень.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




коментарів: 6
  1. Якого суду ,нашого ,а де ви бачили в Україні чесний суд ,який за хабарі виносить вироки .Має гроші -відкупиться .

  2. Перепише все майно на чоловіка і, “гол як сокол”, нєчєва с нєї взять! У Нововолинську таке радять “вліпшим” даже слідаки!

  3. Ой, шо то є лям місцевих гривнів для держави, в яку вливаються мільярди заморських і усе як вода в пісок..?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота