<

Працівниця зерносховища у Володимирі розтратила держмайна на 1,3 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 27.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2745
/ коментарі 3

Працівниці зерносховища АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» у Володимирі повідомили про підозру у розтраті шляхом зловживання службовим становищем чужого майна в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

За даними слідства, попри обов’язок здійснювати відповідальне зберігання зерна АТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України”, що знаходилось у сховищі у місті Володимирі, матеріально відповідальна працівниця без відома власника та належного обліку відпустила невідомим особам зерно пшениці врожаю 2021-го року на суму понад 1,3 мільйона гривень.

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




коментарів: 3
  1. Різниця між словами “розтратила\вкрала” в ККУ, величезна. За “вкрала” додають набагато більше років в буцегарні.

  2. В нас ,якщо якийсь бідолашна щось маленьке поцупив то він вкрав і великий небезпечний злодій ,а якщо якесь бидло з влади або ставленик влади вкрав то тут інше відношення ,тут зловживання і можливе помилування як цього митника з 600тисячами зелених .

  3. Війна все спише -так думають злодії і багатьом списує ,особливо з вищого ешалону .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця