<

Судили жінку, яка обміняла злоті біля ринку у Володимирі

19:20 | 4.08.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
15715
/ коментарів 20

У Володимирі відбувся суд над жінкою, яка у липні намагалася незаконно обміняти 50 злотих біля продовольчого ринку.

Про це йдеться у постанові Володимирського суду від 1-го серпня.

Як йдеться, у матеріалах справи, 19-го липня близько 12:30 жінка, перебуваючи поблизу продовольчого ринку, що на вулиці Данила Галицького у Володимирі, здійснила незаконний обмін валюти, а саме обміняла в іншої особи 50 злотих Республіки Польща на 450 гривень.

Зазначається, що своїми діями жінка вчинила правопорушення, передбачене ст. 162 КУпАП (Порушення правил про валютні операції). У суді вона свою вину у скоєному визнала повністю та щиро розкаялась.

Тож суд постановив жінку визнати винною та накласти на неї адміністративне стягнення у виді попередження з конфіскацією грошових коштів у вигляді 50 злотих Республіки Польща. Також вона має заплатити 536 гривень 80 копійок судового збору в дохід держави.

Водночас у матеріалах справи не згадується, чи притягували до відповідальності іншу сторону.

Фото на головній – ілюстративне




коментарів: 20
  1. Подуріли? А як на рахунок валютчиків які на очах у ментів проводять сотні таких незаконних валютних операцій на день кожен день?

  2. Ви що там довбануті, жінка що обмін робила зі стовпом? А чого не судять валютчиків, стоять купою біля базару.

  3. Я чогось не зрозумів.
    У нас у місті це взагалі норма як АТБ і Рідний Сиротюк
    В чом прикол ?

  4. Валютчики весь час платять мусорні ,так ,що з ними все гаразд ,а винні хто прийшов 50злотих обміняти .Дебілізм процвітає .

  5. Смішно в Володимирі ті самі стоять роками десятиліттями міняють валюту і що зловили просту жінку яка на горбі заробила та ще осадили, треба прибрати міняйл і буде по закону

  6. Міська Рада під боком ,всі на роботу повз ринок ходять і що не бачили ,що там коїться ,та й самі мінялами користувались .

  7. Я завжди казав, після кожної революції – зайди і подивись чи є міняли – якщо є, то для людей нічого не помінялось в кращу сторону. Корупція як була, так і залишилась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота