<

Студентка Володимир-Волинського ВПУ отримає стипендію від Зеленського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 25.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Учениця Володимир-Волинського вищого професійного училища Ольга Оніщук протягом року отримуватиме стипендію від президента України Володимира Зеленського.

Відповідний указ №947/2019 від 24-го грудня оприлюднили на сайті президента України.

Стипендію Ольга Оніщук отримала за перше місце серед училищ у ІХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

До слова, президентську стипендію за перемогу у конкурсі отримають  39 учнів та студентів України. Серед них двоє волинянок: Ольга Оніщук та ще учениця луцької Луцького навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Ольга Гаргола.




коментарів: 4
  1. Володимир-Волинське ВПУ тримає хорошу марку! За показниками останніх років воно нічим не поступається технікуму, та й навіть педучилищу.

  2. респект студентці та її викладачам. здобути перше місце на міжнародному конкурсі не так уже й легко. навіть перемога на всеукраїнському конкурсі багато чого варта.

  3. Цікаво, а як дитина може отримати цю стипендію, як вона в червні вже закінчила Володимир-Волинське ВПУ. Де дінуться ті гроші? На чиєму рахунку осядуть? Чи можна все ж таки всю ту суму отримати призерці?

  4. Знаєте що саме сумне ? Те, що в педучилищі готують таких прекрасних педагогів це факт, але куди їм діватись і де працювати після освіти?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця