<

Рух на «Устилузі» заблокований. Люди палять шини та вимагають пояснень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 25.11.2018 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 18

25-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» ситуація залишається напруженою. Про настрої людей – у стрімі інтернет-видання “БУГ” з місця подій.

Нагадаємо, 24-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» стався справжній транспортний колапс. Міст через річку Буг заблоковано з української сторони. Рух на митному пропуску “Ягодин” також заблокований. 

З опівночі 25-го листопада зі вступом у силу законів щодо “євроблях” почали діяти нові правила в’їзду на автомобілях на іноземній реєстрації.

До людей на “Устилузі” вийшов співробітник митниці, щоб пояснити нові правила в’їзду. Народ обурюється, що їх не повідомили зарання про нові правила. Співробітник розповідає, що пункти пропуску отримали телеграму з роз’ясненнями 24-го листопада ввечері.

На “Ягодині” проходять протестні акції, палять шини з криками “Ганьба”.  На “Устилузі” також почали палити шини.

Слідкуйте за оновленнями на сайті. Події на “Устилузі” – в стрімі.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/294332044518248/
https://www.facebook.com/bugorgua/videos/210317486565147/
https://www.facebook.com/bugorgua/videos/301742513772940/
https://www.facebook.com/bugorgua/videos/887979541408641/




коментарів: 18
  1. Бадзюнь,не туди пішов! Таможня не винна,їм дали наказ,вони виконують, а ти користуючись своїм становищем іди далі на гору хто приймав ці закони,простим людям туди не добратись!!!

  2. блин да уже задолбали когда мы будем жить по новому реально хорошо ??? Су@#$%ка ни за кого голосовать не буду !

  3. Бадзюнь нормальні питання задавав. Правильно робить. Ніхто не заважає вам приїхати туди і запитати. Чи вас все влаштовує в державі і в законах?

  4. Мені хотілося б почути ту жіночку яка кричить що податки сплачує! Цікаво які??? Чи є новий податок на кількість перевезених цигарок? Всунула ту цигарку в зуби і ходить решало…
    діти бігають поряд, їм цікаво… а де хто кричить селфі зробити…

  5. Хотіли дешевше розмитнення?
    Маєте.
    Але вам знову дорого, люди ніхто вам за дякую укр номера не дасть
    Змиріться з тим, або розмитнюй, а бо на металолом.

    • Яке ще «дешеве» ?? Ти цифри знаеш?? За машину цiна в Польщi, якоi 1000 дол., треба ще двi за розмитнення заплатити.

      • На наших дорогах і так брухту вистачає, нема чого ті риштаки двадцятирічні по 1000 сюди гнати. А Бадзюнь ще той захисник людей, тільки й вміє, що понагнітати

      • Ми перейшли на Ти?
        Я заплатив 2900 за розмитнення і не нию.
        Немаєш щоб купити? Не купуй. Підзбирай тоді купиш :-)

  6. люди які радіють що відмінили транзит скажу вам так,більшість людей куплять авто на укр бляхах і будуть їздити й надалі,особисто я на роботу не піду…пітушенко з будуна цей закон придумав,протверезіє і відмінить

  7. поки є контрабас живуть усі.маючи автомобіль на укр. реєстрації мені пофіг на якій людина їздить аби тільки пдр непорушувала.

  8. дорогі коментатори з одного і другого боку барекад, не забувайте що ми живемо в одній державі і нормална вартість на розмитнення це не тільки для тих хто має авто на євро номерах але і для тих хто їздить на наших, тому що при купівлі наступної машини ви не будете платити не зрозумілі збори і акцизи які осідають в кишенях наших господ, краще об‘єднуватися і самим будувати нашу державу бо ті хто хоче нас посварити через екрани телевізорів, газет і інші засоби інформації, повірте думають про тих хто їздить на українських номерах чи пенсіонерів в останню чергу

    • Згідний з Вами , але до чого тут ті люди , які не можуть перетнути кордон – бо їх не пропускають барикади!!!! ЦЕ ЩО ВОНИ ВВЕЛИ ТАКІ ЗАКОНИ , ЧИ МОЖЕ ВОНИ ЇХ МОЖУТЬ ЗМІНИТИ? ЧИ ВИ МАЄТЕ ПРАВО ЗАТРИМУВАТИ І ОБМЕЖУВАТИ ЇХ В ПЕРЕСУВАННІ?
      Потрібно перекривати верховну ЗРАДУ І ДОВБАНОГО ПОРОХА!!!!!

  9. Якмй класний закон прийняла Рада. Тепер купа народу займеться реальними корисними справами, а не роками тратитеме своє життя на стояння в чергах. Купа народу освоїть нові професії. Робочі руки повернуться на підприємства Володимира, і платитимуть полдатки, а держава зекономить на субсидіях. Люди повернуться додому і більше часу проводитимуть в колі сім”ї і їм пофіг буде, хто чергує на кодоні Балу чи Рукавиця. Ляпота…

    • Буду надіятися, що буде так світло і радісно, як ви пишете. Тепер ще треба десь ті підприємства знайти. Як мені здається, то цей тягар лягає на людей або інвесторів, яким не дуже подобається наші порядки з корупцією

  10. Спаліть свої корчі та розійдіться, немає грошей на нормальний автомобіль на укр.реєстраціх, крутіть підалі або піздуйте гроші заробляти, зарплата в них 3500, піздуйте на птахофабрику, там зарплата 7000-8000,цирк робите, позорище!

  11. Справедливі слова! Скоро ціле покоління вже виросте в цій черзі до Польщі. Ці люди більше нічого не вміють та й не хочуть вміти або хотіти не важливо буде їм робота гідна оплата в Володимирі чи ні.”Бідні-нещасні” повзають по пішохіднику-туди-сюди гуму палять.Нахрена там поліція.що вона там робить? Навіщо вона взагалі в Україні?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок